[Guia] Com treure's d'un text de grup a l'iPhone



Si us han afegit a un text de grup del qual no voleu formar part, aquesta guia us explicarà com podeu eliminar-vos d’un text de grup en un iPhone. La publicació ofereix passos detallats que us permetran eliminar-vos fàcilment, així que llegiu per saber com fer-ho.

Consells i problemes sobre els missatges de l'iPhone

Consells sobre missatges d'iPhone
Problemes de missatges d'iPhone
Consells i problemes sobre iMessages

Per a molts usuaris, els textos del grup són importants, ja que us permeten comunicar-vos fàcilment amb tots els membres del grup. Tanmateix, de vegades passa que algú us afegeix a un text de grup al qual no voleu afegir. Segueu rebent notificacions dels missatges que no us són rellevants, però no hi podeu fer res. Afortunadament, hi ha maneres disponibles de treure’s d’aquests textos i la següent guia us ensenyarà a suprimir-vos d’un text de grup a iOS 11/12.

Opció 1. Traieu-vos d’un text de grup a l’iPhone

Un cop hàgiu seguit els passos que us permeten eliminar-vos d'un text de grup en un iPhone, ja no formareu part d'aquest grup i, per tant, no rebrà cap missatge enviat des del grup a l'iPhone.

monitor aoc sense marc

Tant si el vostre iPhone utilitza la versió més recent de iOS 12 com una versió lleugerament anterior iOS 11, hauríeu de poder seguir els mateixos passos per sortir d’un text de grup, també conegut com a problema no desitjat. A continuació s’explica com:

Controlador de mac webcam de Logitech
  1. Inicieu l'aplicació Missatges a l'iPhone, ja que és on tenen lloc els textos del grup. Un cop allà, cerqueu el text del grup del qual formeu part i toqueu-lo per obrir-lo.
  2. Toqueu la part superior de la conversa i toqueu l'opció 'i'.
  3. A la pantalla de detalls, toqueu Deixa aquesta conversa per eliminar-vos del grup.
  4. També podeu fer lliscar el dit cap a l’esquerra sobre el nom de la persona, tocar Eliminar i Fet per eliminar altres persones d’aquest grup.
Elimineu algú d

Elimineu algú d'un text de grup a l'iPhone

Ara us hauríeu d'haver eliminat correctament del text del grup i ja no rebrà cap missatge del grup.

  1. Però hi ha una limitació que cal tenir en compte. Quan un grup tingui tres o menys persones, no podreu tocar l'opció Abandona aquesta conversa, ja que es desactivarà. L’aplicació Missatges només us permet deixar un text de grup que inclogui quatre o més de quatre membres.
  2. Si us pregunteu com podeu deixar de rebre notificacions quan formeu part d'un text de grup amb tres o menys de tres membres, podeu utilitzar el mode No molesteu del vostre iPhone, que silenciarà totes les notificacions. És una bona idea utilitzar aquest mode per mantenir-se allunyat de tots els problemes que surten del text del grup.

Opció 2. Amagueu les alertes de grup al vostre iPhone

Podria donar-se el cas que no vulgueu rebre notificacions d’un text de grup, però que encara voldríeu formar-ne part. En aquest cas, el vostre iPhone us ofereix l'opció de desactivar totes les alertes que provenen d'aquest grup al vostre dispositiu. D’aquesta manera no us molestarà i formareu part del grup.

gpu asus

A continuació, s'explica com fer-ho al vostre iPhone:

  1. Inicieu l'aplicació Missatges a l'iPhone> Toqueu i obriu el text del grup per al qual voleu amagar les alertes.
  2. Toqueu la part superior de la conversa i toqueu l'opció 'i'.
  3. A l'opció Detalls, toqueu el commutador Amaga les alertes a la pantalla següent.

    Amagueu les alertes de grup al vostre iPhone

    Amagueu les alertes de grup al vostre iPhone

Ja esteu a punt. El vostre iPhone amagarà totes les alertes dels textos del grup seleccionats.

El resultat final

Si esteu atrapats en una conversa de grup i voleu deixar-la, la guia anterior us ensenyarà a eliminar-vos d’un text de grup en un iPhone amb iOS 11/12. Esperem que us ajudi a eliminar-vos de tots els grups no desitjats als quals us hagin afegit.